17 juni 2024

Een zakelijke profielfoto laten maken

1 min gelezen

Ik heb een zakelijke profielfoto laten maken bij Maurice Jager in Arnhem. Een fotograaf die gespecialiseerd is in het maken van zakelijke portretten.

Een zakelijke profielfoto laten maken die aanspreekt!

Ik zat er al een tijdje aan te denken om een keer een zakelijke profielfoto te laten maken voor op mijn Linkedin. Momenteel ben ik namelijk op zoek naar een andere baan en met een goede en sprekende foto van mezelf maak ik wellicht meer kans op het vinden van een passende, nieuwe baan. De foto die nu op mijn Linkedin profiel staat is een mooie foto, maar heeft geen goede kwaliteit. Deze heb ik destijds zelf gemaakt met mijn mobiele telefoon en een selfiestick.

Tevreden met het eindresultaat

zakelijke profielfoto laten maken

Dit keer wilde ik het professioneler aanpakken en iemand wees mij op Maurice Jager. Na zijn website bekeken te hebben was ik om. Zijn portfolio sprak mij erg aan en de voorbeeldfoto’s sloten goed aan op mijn wensen en verwachtingen. Een week later had ik afgesproken in Arnhem en heb ik een zakelijke profielfoto laten maken. Ik was erg tevreden met het eindresultaat en kreeg de foto snel digitaal opgestuurd. Wil jij een zakelijke profielfoto laten maken? Neem dan zeker een kijkje op de website van deze fotograaf.