14 juni 2024

Wat is Whatsapp business?

2 min gelezen

Whatsapp business is een vorm van Whatsapp die speciaal voor ondernemers is ontworpen. Net zoals de gewone vorm van Whatsapp is deze versie gratis te downloaden. De twee versies van Whatsapp lijken erg op elkaar, echter heeft Whatsapp business meer functionaliteiten als de gewone vorm van Whatsapp. Via Whatsapp business is het mogelijk om berichten te automatiseren, te sorteren en snel te beantwoorden. Door gebruik te maken van Whatsapp business kunnen de mensen de kledingwinkel op een informele en laagdrempelige manier benaderen. Bij Whatsapp business beschikt het bedrijf over een bedrijfsprofiel hier kan informatie zoals het adres en de contactgegevens van het bedrijf worden toegevoegd. Een ander voordeel is dat berichten gelabeld kunnen worden. Op deze manier kunnen de berichten gemakkelijk worden teruggevonden.

Kledingwinkels en Whatsapp business.

Tegenwoordig gaan mensen vaak onlineshoppen wanneer het om het kopen van kleding gaat. Dit omdat veel mensen geen tijd hebben om naar een winkel te gaan en omdat het op deze manier eenvoudig via de laptop kan worden gedaan. Voor kledingwinkels is het hierom belangrijk dat zij een overzichtelijke en aantrekkelijke webshop hebben en dat zij goed bereikbaar zijn voor de klanten wanneer zij een vraag hebben. Op deze manier zullen de klanten namelijk eerder wat bij de kledingwinkel halen.

Wat kan chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende berichten op te pakken en de klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Dit kunnen bijvoorbeeld vragen zijn over de maten, de voorraad of de openingstijden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten verder helpen. Chatkracht staat 7 dagen in de week voor u en uw klanten klaar. Wanneer u benieuwd bent naar wat Chatkracht kan betekenen voor uw online klantenservice bent u van harte welkom om contact op te nemen. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden en informeren u graag.