17 juni 2024

Een uniek geboortekaartje voor mijn dochter

1 min gelezen
Uniek geboortekaartje

Voor onze dochter wilden we graag een uniek geboortekaartje. Bij de verloskundige zag ik op het bord vaak dezelfde kaartjes hangen. Zo jammer, dat wilde ik absoluut niet, ik wilde echt iets unieks, maar wel in mijn eigen stijl. 

Uniek geboortekaartjeEen uniek geboortekaartje in mijn eigen stijl

In mijn zoektocht kwam ik uit bij Kiss Geboortekaartjes, een website met een groot assortiment aan geboortekaartjes in verschillende stijlen. Wij waren op zoek naar een vrolijk kaartje. Niet te zoet, helemaal naturel hoefde ook weer niet. Best lastig want geboortekaartjes zijn ook aan mode onderhevig dus als je een uniek geboortekaartje wilt, dan moet je goed zoeken.

Helemaal zelf aanpassen

Wij zijn dus geslaagd bij Kiss geboortekaartjes. Niet te duur maar wel leuke kaartjes die je ook nog eens helemaal zelf kunt aanpassen. Zo kun je er echt een eigen kaartje van maken. Helemaal in je eigen stijl en met je eigen kleuren en lettertype. Wil je een rustige binnenkant? Geen probleem. Wil je graag een gedichtje of nog een afbeelding binnen? Ook geen probleem. Je kunt ook nog foto’s van je kindje toevoegen, wat jij wilt. En alles kun je gemakkelijk online regelen. Superhandig dus. Mochten we een tweede kindje krijgen dan zullen we de geboortekaartjes zeker weer bij Kisscards bestellen.