20 juni 2024

Rouwboeket bestellen bij een bloemist?

1 min gelezen

Wilt u een rouwboeket bestellen bij een bloemist? Dan kunt u dit eenvoudig online doen bij Afscheid met Bloemen. Wij zijn een samenwerkingsverband van verschillende ervaren en gerenommeerde bloemisten door heel Nederland. Onze bloemisten hebben passie voor hun vak en zijn gespecialiseerd in het samenstellen van afscheidsboeketten- en stukken. Ze weten dan ook als geen ander hoe ze een gepast rouwboeket moeten samenstellen.

Klassiek wit of warme tinten


Bij ons kunt u een rouwboeket bestellen dat is uitgevoerd in klassiek wit of in de warme tinten van het bijbehorende seizoen. Voor het samenstellen van een rouwboeket gebruiken de bloemisten altijd de bijzondere bloemen van het bijbehorende seizoen. Op onze overzichtspagina vindt u foto’s van de verschillende boeketten die wij aanbieden. Weet u niet goed welk rouwboeket u moet kiezen? Dan kunt u een van onze bloemisten ook direct bezoeken of bellen om uw wensen over het bloemstuk door te nemen.

Eenvoudig een rouwboeket bestellen

U kunt eenvoudig een rouwboeket bestellen. Klik op een of meer boeketten van uw keuze en doorloop de bestelprocedure. U kunt uw bestelling online betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Zodra uw order is betaald, ontvangt de bloemist in uw regio de bestelling. Het rouwboeket wordt dan direct voor u samengesteld en de volgende dag afgeleverd bij het uitvaartcentrum of het privéadres.