18 juli 2024

Mindfulness Zeeland zette mij weer op aarde

1 min gelezen
Zeeland

Mindfulness Zeeland heeft mij weer op aarde gezet. Dit klinkt misschien wat zweverig maar zo voelt dit voor mij wel. Omdat ik de laatste tijd veel voor mijn kiezen heb gehad. Liep ik met de ziel onder de arm en ik was de lol in mijn leven een beetje kwijt. Ik trok mij vaak terug en het liefst lag ik als ik niet hoefde te werken op de bank. Dit past helemaal niet bij mijn karakter omdat ik een ondernemend mens ben. Toen ik een artikel las op het internet over Mindfulness Zeeland, ben ik mij hier eens wat meer in gaan verdiepen. Ik besloot om mij hiervoor op te geven om hierdoor met mijn psychische gesteldheid aan de slag te gaan.

Mindfulness Zeeland

Mindfulness Zeeland, het werkt echt!

Tijdens het volgen van de cursus voelde ik mij erg begrepen. Voor mijzelf was dit al de eerste stap. Het motiveerde mij enorm om hiermee door te gaan en ik ben echt even terug naar mijzelf geworpen. Wat zo prettig is, is dat je leert om volledig tot jezelf en tot rust te komen. Hieruit haal je de kracht om het leven weer verder aan te kunnen pakken. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!