17 juni 2024

Je eigen wintersportvakantie essentials aanschaffen

2 min gelezen

Als je regelmatig op wintersportvakantie gaat, kan het handig zijn om dingen zelf aan te schaffen. Het huren van ski’s en snowboards is natuurlijk erg handig en praktisch, maar op het moment dat je regelmatig op wintersportvakantie gaat, kan dit wel prijzig worden. Zo betaal je elke keer opnieuw voor de huur van producten. Een snowboard kopen is ook niet goedkoop, maar in ieder geval is dit wel een eenmalige aankoop waar je jarenlang mee kunt doen. Door je eigen snowboard of ski’s te kopen bespaar je uiteindelijk dus redelijk wat geld. Het is een dure aankoop, maar na een paar keer gebruiken heb je het geld er al uit.

Kleine essentials

Het begint allemaal met het aanschaffen van je eigen snowboard of ski’s. Dit is namelijk hetgeen waar je het meeste geld aan kwijt bent op het moment dat je besluit om te huren. Daarnaast is het handig om te investeren in snowboard sokken. Snowboard sokken zijn belangrijk om comfort en warmte te behouden tijdens het snowboarden. Normale sokken zijn vaak te dun voor in snowboardschoenen, terwijl snowboard sokken speciaal zo gemaakt zijn dat ze zo comfortabel mogelijk in je snowboardschoenen zitten. Ook eigen handschoenen kunnen fijn zijn om aan te schaffen. Zo hoef je niet steeds met je handen in handschoenen waar andere mensen wellicht ook al in gezweet hebben.

Verschillende merken

Je kunt je snowboard bij verschillende winkels kopen, maar zoals met bijna alles, zijn er een aantal merken die aangeraden worden. Zo bijvoorbeeld het merk jones. Jones is een merk wat niet alleen maar snowboards verkoopt. Ze verkopen naast snowboards namelijk ook ski’s, essentials en kleding voor op wintersport. Daarnaast is dit ook een duurzaam merk. Naast Jones zijn er natuurlijk nog een hoop andere merken die aangeraden worden als het gaat om het kopen van je eigen wintersport essentials. Het is belangrijk om te kijken welk merk binnen jouw budget valt, maar ook welk merk van goede kwaliteit is, zodat je niet elke keer nieuwe spullen hoeft te kopen.