18 juli 2024

Growshop geeft uitstekend advies!

1 min gelezen
growshop online

Onlangs hadden mijn planten last van witte vliegjes. Dit was de eerste keer en ik wist niet goed welk product ik hiervoor moest gebruiken. Ik ben bij de gewone plantenzaak gaan zoeken, maar vond enkel maar (gevaarlijke) chemische middelen. Via een vriend ben ik op de website van Growshop terecht gekomen. Ik heb een mail gestuurd, het probleem beschreven en ik kreeg onmiddellijk het gepaste biologisch product aangeboden. Ik heb dit online besteld en in een mum van tijd had ik het bestrijdingsmiddel in huis. Het is goed spul want de vliegjes zijn helemaal verdwenen.

Een uitgebreide keuze

Ik ben nadien nog eens rustig door de Growshop webwinkel gegaan en heb vandaag nog een aantal andere producten besteld. De webshop is net een heel grote winkel met een goed overzicht. Ze hebben ook leuke cadeautjes zoals een waterpot-gieter en voor de kinderen vind ik de ‘grow kits’ wel heel grappig. Je kan het zo gek niet bedenken, of je vindt het hier wel. En de prijzen zijn wel heel laag! Vooraleer ik nu nog naar een reguliere tuinwinkel ga, ga ik eerst eens rondkijken bij deze webwinkel, zeker weten!