20 juni 2024

Deze G4S Veiligheids-trainingen kun jij volgen

2 min gelezen
G4S Veiligheids-trainingen

Ben je op zoek naar een manier om altijd veilig te kunnen werken? Neem dan eens een kijkje bij de G4S Veiligheids-trainingen. Deze trainingen zijn speciaal ontwikkelt voor medewerkers en leidinggevenden in werkomgevingen waar mogelijk gevaren kunnen ontstaan. Maar ook wanneer je op kantoor werkt is het goed om te weten wat te doen bij calamiteiten. Wist je dat ieder bedrijf BHV’ers en EHBO’ers moet hebben? Zij weten wat te doen in het geval van een calamiteit en kunnen daardoor snel en efficiënt handelen. 

Bij G4S Veiligheids-trainingen kun je dan ook onder andere terecht voor BHV en EHBO. Bij BHV ga je je vooral bezighouden met brandbestrijding, communicatie, alarmeren en ontruimen. Maar je gaat ook levensreddende handelingen oefenen zodat je snel handelt bij een ongeval. Wil je een EHBO cursus volgen? Ook dan is het goed om te weten dat je hiervoor terecht kunt bij G4S Veiligheids-trainingen.

G4S Veiligheids-trainingen

G4S Veiligheids-trainingen voor ieder bedrijf

Een EHBO cursus richt zich vooral op het uitvoeren van levensreddende handelingen, maar ook op het verbinden en verzorgen van wonden. Je kunt diverse letsels herkennen en daarnaast weet je alles over de vitale functies. Op deze manier kun jij de eerste hulp verlenen bij een collega wanneer dit nodig is. Ook voor andere trainingen omtrent veiligheid op de werkvloer kun je terecht bij G4S, zoals de VCA Basis en VCA VOL cursussen.  Deze cursussen, voor operationele werknemers en operationeel leidinggevenden, richten zich op het bewust worden van gevaren op de werkplaats.