20 juni 2024

Boekje lezen op de lounge ligbed

1 min gelezen

Ik heb drie weken bij mijn ouders gelogeerd, omdat mijn huis gerenoveerd werd. Het was zo leuk. Heerlijk om weer even in je ouderlijk huis te zijn. Ze hebben een nieuwe lounge ligbed en na mijn werkt was het vaste prik om daarin te gaan zitten en verder te gaan met mijn boek. Ik merkte na een week dat ik al zo meer ontspannen was dan dat ik in mijn eigen huis was. Heel bizar. Mijn vader zei dat het vast met de lounge bank te maken had en dat ik thuis ook eens zoiets moest aanschaffen. Toen ik eenmaal thuis was keek ik naar het balkon, alleen een heel oud gek krukje. Natuurlijk ga ik daar niet zitten. Zo ben ik nu dus aan het kijken naar iets soortgelijks, ik wil de traditie namelijk voortzetten. Gewoon thuiskomen en op een bankje zitten, je boekje lezen. Daarna even eten koken. Echt prima. Het is zo belangrijk om een beetje rust te nemen, ik ben meestal iemand die maar door en door en door gaat, en dat gaat uiteindelijk mis. Dat heb ik wel geleerd. Maar goed, je bent nooit te oud om te leren.

Dutch-Riviera-Logo-header