18 juli 2024

Bijbaan Veldhoven 16 jaar

1 min gelezen
bijbaan Veldhoven 16 jaar

bijbaan Veldhoven 16 jaar

Zoektocht naar een extraatje

Omdat ik graag wel eens ga shoppen naast mijn schoolwerk, had ik wat extra geld nodig. Hiervoor kon ik niet meteen terecht bij mijn ouders, dus ben ik op zoek gegaan naar een bijverdienste. Door de zoekterm bijbaan Veldhoven 16 jaar in te geven, kwam ik al snel terecht de pagina van Mc Donalds. Ik was al blij, omdat je op je 16 jaar nog niet zoveel jobs mag uitoefenen. Ik heb dus gesolliciteerd bij het bedrijf en niet veel later mocht ik ook beginnen.

Hoe heb ik deze baan ervaren?

Ik ben eigenlijk zeer tevreden dat ik voor deze baan heb gekozen, omdat het op zich een leuke baan is. Ik mag leuke dingen doen. Daarenboven kan ik rekenen op de hulp van leuke collega’s. Sommigen zijn even oud dan mij, anderen zijn wat ouder en hebben meer ervaring. Bovendien wist ik vooraf hoeveel ik zou verdienen met de job. Geen onaangename verrassingen achteraf dus. Tot slot kan ik zeggen dat ik de bijbaan perfect kan combineren met mijn schoolwerk. Hier wordt ook echt rekening mee gehouden. Ik raad deze job dus zeer graag aan aan anderen. Ik vind het een topper!