20 juni 2024

Bekende Nederlanders in huis halen

2 min gelezen

Een feest met een plusje
Ons land kent een keur aan bekende Nederlanders. We zijn als land een bakermat van een hoop talent wat de wereld over reist om daar op te treden. Je zou het zo niet zeggen, maar die artiesten verdienen hun geld niet alleen met optredens op tv en in het buitenland. Sterker nog; je kan ze gewoon inhuren voor een feest. In steeds meer dorpen en steden ontdekt men dit, en door het jaar heen worden er dan ook feesten georganiseerd in feesttenten en zalen die compleet uitverkocht zijn. Het zijn de feesten waarvoor de kaarten al ruim voor de tijd in de verkoop gaan, en waarbij het rennen is om een toegangsbewijs te bemachtigen.

Arrogante managers als obstakel
Wie een dergelijke beroemdheid wil gaan inhuren komt al snel tot een onaangename ontdekking. De beroemdheden houden namelijk niet zelf hun agenda bij; dat doet het management voor hun. Zij luisteren naar de manager en krijgen op die manier te horen waar ze die avond zullen optreden. Die managers zijn mensen die een uiterst arrogante houding aannemen tegen de buitenwereld. Het is dan ook niet echt gemakkelijk om met ze in contact te komen. Wie een beroemdheid in zijn feesttent wil hebben zal dat op een andere manier moeten aanpakken.

Een evenementenbureau als kruiwagen
Het is altijd goed om je vrienden op belangrijke plaatsen te hebben, ook wanneer je een feest gaat organiseren. Het is dan ook niet voor niets dat evenementenbureaus aan populariteit winnen. Het zijn de plekken waar men het contact onderhoudt met de managers van deze artiesten. Ze zitten als het ware ‘onder de knop’ bij de contactpersonen. Als jij een BN-er wil gaan inhuren doe je er dan ook goed aan om een evenementenbureau als kruiwagen in te  huren. Alle lastige aangelegenheden worden jou uit handen genomen, en je kan volop overleggen welke BN-er jij bij jouw feest wil inhuren. Het gemak dient de mens; jij hebt een uitverkocht feest, en je bent degene die de organisatie het volgend jaar weer voor deze ere-taak vraagt. Een echte win win situatie.